Etsi

Näyttelyluettelo

Näyttelyluettelo on jaettu kahteen osaan. Kissadata-tiedosto on tekstimuotoinen raakadata näyttelyn kissoista ryhmiteltynä tabuloinnein. Kissadata on helppo kopioida tästä haluttuun editoriin ja lisätä tarvittaessa muotoilut jne.

näytluettelo

Word-muotoinen “Hae näyttelyluettelo“-tuloste sisältää näyttelyluettelon muut tiedot. Lisäluokat, lisäpistetaulukon, tuomarijaon, näytteilleasettajaluettelon, jne. Word-tiedoston tiedot voidaan kopioida haluttuun tiedostoon (joka menee painoon) tai käyttää tätä Word-tiedostoa pohjana näyttelyluettelolle.

Kummallekin päivälle on omat tulosteensa, joten yhteen näyttelyluetteloon haetaan kummankin päivän ” Hae kissadata”  ja “Hae näyttelyluettelo” tiedostot  erikseen. Nämä yhdistetään käsin painoon lähetettävään näyttelyluetteloon.

Excel-pohja

Näyttelyluettelon saa tehtyä myös Excel-tiedostosta Wordin yhdistämistoimintoa käyttäen. Tiedostossa on luetteloon turhaakin tietoa ja sitä pitää jonkin verran muokata; luoda apusarakkeita ja poistaa tuplarivejä, mutta sen saa siitä tehtyä. Käsittely vaatii Excelin käyttötaitoa.

Tätä tiedosta voi käyttää myös muissa näyttelyn tulosteissa, mikäli ne haluaa tehdä itse, eikä käyttää Omakissan tulosteita.