Search

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Miksi en saa syntymäajalla hakemalla mitään tuloksia?

Päivämäärä pitää kirjoittaa täydellisessä muodossa (esim.): 1.2.2015 tai 01.02.2015. Jos kirjoitat päivämäärän väärässä muodossa, haku ei tällä hetkellä anna mitään virheilmoitusta tästä, vaan tulokseksi tulee 0 tulosta. Aikavälillä haettaessa kirjoita aloituspäivämäärä ensimmäiseen kenttään ja loppumispäivämäärä toiseen kenttään. Kentät ovat allekkain.

Miten saan valitun hakuehdon roduista pois, jos haluan tehdä uuden haun?

Paina ctrl ja klikkaa valitun rodun kohdalla, niin valinta poistuu.

Mitä tietoja kissasta ei näy julkisessa näkymässä?

Julkisessa näkymässä ei näy kissan omistajatietoja (tietosuoja). Terveystiedot näkyvät niiltä osin joille tilaksi on merkitty julkinen ennen 01.01.2016. Tämän jälkeen kaikki omakissaan syötettävien testitulosten oletuksena on julkinen, mutta ennen tätä syötetyt ja ei-julkiset pysyvät edelleen “piilossa”. Pääkäyttäjä voi muuttaa nämä tulokset pyynnöstä julkiseksi.

Miksi viime viikonlopun näyttelyn tulokset eivät näy tuloslistauksessa?

Kun näyttelyn tuloksia ei ole vielä tarkastettu ja lukittu, niin epäviralliset tulokset näkyvät Meneillään-välilehdellä.

Mistä näen mitä tuloksia jollekin kissalle on laskettu kissapistelaskentaan?

Kun haet kyseisen kissan tai klikkaat sitä tuloksista ja menet Tulokset-välilehdelle on näyttelytulosten vieressä linkki Kissapistelaskenta, josta pääset katsomaan laskennassa mukana olevat tulokset. Punaiset ovat varsinaiset tulokset ja vihreät ovat varatulokset.

Miksi kissani tulokset eivät näy vielä kissapistelaskennan tuloksissa?

Pisteet tulevat mukaan laskentaan vasta, kun näyttelyn tulokset on järjestävän yhdistyksen toimesta tarkastettu, lisäpisteet laskettu ja näyttelyn tulokset lukittu. Tämä on tehtävä 40 päivän kuluessa näyttelystä.

Miksi en saa laskennassa näkyviin esim. jonkun tietyn rodun tuloksia vaan hakuun tulee I-kategorian kasvattajia?

Hakuehdoissa pitää olla seuraavat valinnat oikein: vuosi, kategoria ja rotu. Esim. jos jättää luokan pois, tuo haku valitun kategorian kasvattajat.

Mistä näen kuinka paljon ilmoittautumisia kussakin näyttelyssä on?

Nämä näkyvät tulevissa näyttelyissä Tulokset-välilehdellä. Ilmoittautumiset käsittävät kaikki ilmoittautumiset, myös ei ne, joita ei ole vielä hyväksytty.