Sähköpostin lähettäminen poimintajoukolle

 1. Klikkaa vasemmalta linkeistä “Luo sähköposti”
 2. Valitse haluamasi kirjoitusalusta viestille (Teksti, Vapaa-HTML tai Malli-HTML) HUOM! Mallissa on valmiita sähköposteja, Tekstissä voit kirjoittaa ainoastaa tekstiä ja vapaa HTML antaa mm. kuvien lisäysmahdollisuuden) Esimerkissä käytetty Vapaa-HTML
 3. Kirjoita viesti, jonka haluat lähetettävän poimintaryhmälle
 4. Jos haluat lisätä kuvan viestiin, kuva pitää olla ensiksi ladattuna kuvakirjastoon. Kuvakirjasto löytyy sivun alaosasta.

Kuvan lataus:

 1. Klikkaa kuvakirjastosta “Valitse tiedosto” Valitse kuva haluamastasi paikasta, mihin olen sen koneellesi tallettanut. Kun kuvan nimi näkyy kuvakirjaston lisäyskohdassa, niin klikkaa “Lisää uusi kuva”
 2. Kuvan lisäys sähköpostiin:Mene viestin kohdalleKlikkaa Vapaa-HTML näkymässä “kuva” painikettaValitse haluamasi kuva ja paina ok
 3. Kun viesti on valmis, skrollaa sivua alas kohtaan “Muokattavat sähköpostit” ja tallenna viesti. Jos haluat muokata vielä viestiä tai muita tallennettuja viestejä, niitä pääsee ko kohdasta myös muokkaamaan valitsemalla muokattava viesti ja klikkaamalla “Jatka muokkausta”. Samasta paikkasta voi myös poistaa haluttuja viestejä.

Sähköpostin lähetys:

 1. Mene kohtaan “Lähetettävät sähköpostit”. Haluttu sähkököposti, joka lähetetään tallennetaan myös tänne antamalla sille nimi ja tallentamalla se. Tämän jälkeen tätä sähköpostia ei pääse enää muokkaamaan.
  Tallennettu sähköposti ilmaantuu Lähetettävien listalle.
 2. Siirry lähettämään sähköposti Klikkaamalla “Siirry Lähettämään”. Voit myös esikatsella viestiä tässä, jos haluat.
 3. Seuraavalla näytöllä näkyy lähetettävä viesti ja lähettäjän tietoja. Tietoja voi haluamallaan tavalla lisäillä ja muokkailla – *:llä merkatut kohdat ovat pakollisia.
 4. Kun tiedot on täytetty, Klikkaa “lähetä viesti”
 5. Sähköpostit on siirretty lähetysjonoon, josta ne lähtevät vastaanottajille.

Samankaltaiset artikkelit