| |

Jäsenen toiminnallisuudet

Jäsensivulla on useita välilehtiä (Yhteystiedot, Jäsenyydet, Kissat, Kasvattajanimi, Laskut ja Näyttelyt). Näille välilehdille kertyy tietoa jäsenyydestäsi ja pääset muokkaamaan esim. omia osoitetietojasi.

Yhteystiedot välilehdellä voit ylläpitää omia yhteystietoja. Painamalla Muokkaa tietoja –painiketta ja pääset muuttamaan yhteystietoja, kuten osoite, puhelinnumero, salasana. Huomaa, että jos muutat sähköpostiosoitettasi muuttuu myös Omakissan käyttäjätunnus.
perustiedot_1

Jäsenyydet -välilehdeltä näet, jäsenyystietosi. Jos olet useamman yhdistyksen jäsen voit vaihtaa tällä sivulla myös äänioikeuttasi tai voit hakea jäsenyyttä uuteen yhdistykseen. Lisäksi voit päättää jäsenyytesi valitsemastasi yhdistyksestä painamalla Eroa kyseisen yhdistyksen kohdalla.

perustiedot_2

Kissat-välilehdeltä näet omistuksessasi olevat kissat sekä aiemmin omistuksessa olleet kissat. Voit myös hallinoida kissojen tietoja tätä kautta.

perustiedot_3

Kasvattajanimi-välilehdeltä löydät kasvattajanimeen liittyvät tiedot sekä kasvattamasi pentueet.

Laskut-välilehdelle kertyy kaikki Omakissan kautta muodostetut laskut.

Näyttelyt-välilehdeltä pystyt ilmoittamaan kissasi näytelyihin.

perustiedot_4

Järjestelmästä kirjaudutaan ulos oikeasta yläkulmasta kohdasta Kirjaudu ulos. Yläpalkista löytyy myös linkki Omakissa-ohjeisiin. Omaa käyttäjätunnusta klikkaamalla, pääsee aina myös takaisin aloitusnäkymään.

perustiedot_5

Samankaltaiset artikkelit